Ajtóstul

Az online sorozat

 

Jó napot kívánok!

Szeretnék bemutatkozni, Kádár Bori vagyok, Tompáról jöttem.

Már Budapesten lakok, mer egy kedves lány, meg neki a barátai arra jöttek a nagybevásárlásból, mikor én a Margittal feljöttem a fővárosba. Jaj, a Margit a tyúkom. Volt. Míg meg nem ettük még aznap este….jóízűre sütötték.

Tessenek elképzelni, hogy most kitalálták azok az okos emberek ottan a Parlamentbe, hogy ledózerolják a falumat, mer valami autópályát csinálnak a helyére. No mondták nekem a faluba, hogy menjek má ugyan föl Budapestre, mer úgyse voltam még, meg hátha megesik a szívük mirajtunk, hogyha személyessen is elmondom, hogy anemjóját. Hát aztán pont ott voltam, mikor jött a Liza és elmondta nekem, hogyha mostan csatlakozok ebbe a pártba, akkor meg lehet menteni Tompát. Nahát én meg csatlakoztam, azt mondták, hogy tag vagyok. Meg kell írni majd nekem is ezt a bloggot vagy mit, mer mindenki írja ám nálunk, pörög az ujjuk, de hát azér én még nem tudok olyan gyorsan írni.

Most van itt ez lakás, ahol mi lakunk, de én azt hittem, hogy majd akkor a Parlamentbe fogunk költözni, de most mondta az Iván, hogy a rendes politikusok se ott laknak. Jó itt nagyon a kedvem, mer sok ember van, de ezek nagyvárosiak úgy fennhordják az orrukat, mer köszönök, aztán egyikse köszön vissza, meg kérdeztem a Samut, hogy ugyan mi a neve a szomszédnak, de nem tudta, hát mi az, hogy itt nem  tudják ki lakik szembe, meg nem köszön senki. Na meg annyi autó van, meg mindenféle járművek, meg lámpák, sehol egy erdő, vagy legalább egy virágoskert. Büdös is van. Na mindegy, azér szeretek itt lenni, bár hiányoznak az édes szüleim, küldtem nekik képeslapot.

Szeretek velük lakni, bár ezek is olyan furcsák. Gyuri mindig kinevet, ha nem tudok valamit, de hát én tényleg csak a tv-be láttam eddig ilyen midenféléket.

Na majd megint írok!

Viszont látásra!

Bori

Jónapot mindenkinek!

Megint írtam ide a bloggba, mert azt mondták a többiek, hogy kell.

Elmesélem akkor, hogy milyen jó most nekem itt Budapesten. Mentem már metroval, mondta a Samu, hogy elvisz és utaztunk a föld alatt, pedig olyan jól kitaláltam, hogy csináljunk olyan járművet, meg mondta egyszer, hogy a Duna alatt megyünk, de azt nem hittem el, mer ő mindig viccel velem.

Az Ivánnal is szeretek beszélgetni, mer szoktam nézni a meséit és azok nagyon jók.  Meg van a Gyuri, akinek mindig dolga van, vagyis nekem azt mondja, soha nem akar velem beszélgetni, meséltem neki valamit és nem is figyelt oda. Nem akarom, hogy ő is megint valami rosszba keveredjen, aztán jöjjenek azok a feketeruhás banditák, vagy kik. A Maya aranyos lány, olyan szép, bár furán viselkedik néha. Ma meg kell nyerni a választást, hogy megmentsem Tompát, Liza is nagyon izgul.

Remélem mindenki ránk szavazott!

Viszontlátás!

Sziasztok!

Van új élményem, képzeljétek elmentem a cukorboltba és akkora nyalókák voltak,  mint a fejetek , meg sokféle cukor, csoki. Menjetek el ti is, vagy szóljatok nekem és elvezetlek benneteket, már tudom az utat. Ja és hazamegyek holnap, már nagyon hiányzik Tompa, készül a szökőkút, tudtátok? Ha segítetek, nem rombolják le!

puszi: bori

Sziasztok!

Képzeljétek el, hogy hazamentem és hatalmas meglepetés ért.  Világító vízcsóvák jöttek ki a szökőkútból. Működik, csobog és sokan voltak körülötte, olyan volt az nekem, mintha Budapest egy szelete lenne ott. Sok érdekes dolgot csináltam a hétvégén, például sütöttem az én drágáimnak egy kis finomságot, hogy egyenek valami igazi ételt is, ne csak a sok szemetet. Sietek vissza hozzájuk!

puszi: bori

TW-újság
Mit blogolnak?