Ajtóstul

Az online sorozat

 

Szevasztok!

Hát az Ivánnal elhatároztuk, hogy elkezdünk blogolni. Ja, hogy Iván!

Szóval Iván a barátom, asszem talán a legjobb. Kicsit fura srác, nem nagyon lehet tudni, éppen mikor jön rá valami roham, és kezd el mindenféle idióta dolgot csinálni. Mondjuk ezek elég viccesek. Jaj, meg ő ilyen nagy hősszerelmes. Csak az a fajta, aki 53 kilóméterről hős, közelebbről csak szimplán szerelmes. Azt viszont mindig. Talál valami fura csajt, és teljesen megmagyarázhatatlan okokból beleszeret. Nemtom, ő ebben hisz. Én asszem ennél jóval egyszerűbb vagyok. De az talán mindennél többet mond Ivánról, hogy meséket ír. De nem ilyen normális mesét, normális gyerekeknek. Én nem tudom, ki az a szülő, aki az ő meséit megveszi, mindenesetre a Piroska meg a farkas meg az összes Hamupipő és Hófehérke együtt lemehetnek a bányába a törpékkel az Iván szereplői mellett. Majd lehet, hogy beidézek tőle pár fejezetet.

Most költöztünk új albérletbe, elég izgi. Csak kábé semmi cuccunk nincs, így most elég csozén néz még ki a lakás. Tényleg, ha bárkinek, aki olvassa a blogomat, vannak cuccai, amit hozzánk vágna, szóljon, nagyon elkelne pár bútordarab meg miegymás.

Na nem akarok túl hosszan beszélni, egyébként sincs valami nagy stílusom. Az Iván blogját biztos többen fogják olvasni, mint az enyémet. Sebaj. Na majd akkor jelentkezem nemsokára.

Szevasztok!

Egyre parább a helyzet itthon.

Egyrészt felmondtam a pizzafutár szolgálatnál, ami persze nem olyan nagy szám,tekintve, hogy két napot dolgoztam ott. De most így megint melót kell keresni. Nincs hozzá kedv. Mondjuk minden szar meló jobb annál, mintha visszamennék az egyetemre. Szegény szüleim, folyamatosan hívogatnak, hogy lassan vissza kéne már menni. Biztos, hogy nem.

Viszont ami ennél sokkal nagyobb para: az Iván megint talált magának valami elmebeteget. De ez a csaj sokkal durvább, mint eddig bárki. Komplett idióta. Beállít hozzánk, hogy alapítsunk pártot. Mi van? Pártot? Jó, oké azt kamuztuk neki, hogy politikusok vagyunk. De ez még nem jogosít fel senkit arra, hogy ezt tegye velem. De ez a hülye Iván meg teljesen odavan érte! Én meg ugye, mint egy idióta száncsópánzá, tologatom el a székeket meg az asztalokat az útjából, nehogy fejre essen a nagy repkedésben. Hát, meglátjuk, mi lesz ebből. Semmi jót nem ígérek.

Megfosztottak a szobámtól!

Pontosabban hihetetlenül jófej voltam, és átadtam Lizának. Úgyhogy most a babzsákon nyomom. Sebaj, legalább mindent jól szemmel tudok tartani.

Nincs csajom. Rendben van, nem is mindig kell az. Így most lehet nyugodtan csajozni. Na jó, de mi van, ha a csajoknak senki nem szólt arról, hogy velem kell összejönniük?

Pedig nem is vagyok csúnya. Oké, hát lehet, hogy nem vagyok egy Banderas vagy egy Johnny Depp, de azért nem rólam mintázták Quasimodót. De valahogy a nőknek mindig más kell. Ki kéne fejleszteni valami technikát, ami működik ilyen szituációkban. Mi (az Ivánnal) próbálkoztunk már mindenfélével, de mindig pályát tévesztenek a dolgok, és szökőévente egyszer sikerül valakit becserkészni.

Így viszont akár lehetne is barátnőm. Csak mindig, amikor van, azt hiszem, hogy “na most a világ összes jó nője velem akar összejönni, én meg itt lekötöm magam”. Akkor most a  szemem rossz, vagy tényleg az egész nőuniverzum összeesküdött ellenem?

Félreértés ne essék, szó nincs róla, hogy lenne valami kilátásban, csak most kicsit elfilózgattam ezen a dolgon. De asszem nem jutottam előrébb. De akkor meg minek írtam le most ezt? Nemtom. Mindegy. Ha már leírtam, nem törlöm ki.

Megvan a megoldás! Híresnek kell lennem.

Aki híres, arra buknak a csajok. Jó, de mivel legyek híres? A sport kézenfekvő lenne, de ahhoz már túl öreg vagyok. Bár Koller is 25 évesen lett profi focista, de ő magas. Énekes nem leszek, mert nem elég jó a hangom. Színészkedni szeretek, csak mások annyira nem szeretik, és asszem ez gátolna a hírnév megszerzésében.

Jó, hát akkor ha már a Liza úgyis nyomatja ezt a pártosdit, akkor legyen ez az út. Végülis ha a Gusztosnak a Kovács Patrícia a csaja, akkor nekem is bármi összejöhet. Na, akkor legyen ez, mondjuk akkor leszek sportminiszter, aztán jöhetnek a nők dögivel. Ráadásul ingyen jegyem lesz a BL-meccsekre, a Grand Slam-ekre, meg mindenhova. Na, nem is rossz terv.

TW-újság
Mit blogolnak?