Ajtóstul

Az online sorozat

 

Jó napot kívánok!

Szeretnék bemutatkozni, Kádár Bori vagyok, Tompáról jöttem.

Már Budapesten lakok, mer egy kedves lány, meg neki a barátai arra jöttek a nagybevásárlásból, mikor én a Margittal feljöttem a fővárosba. Jaj, a Margit a tyúkom. Volt. Míg meg nem ettük még aznap este….jóízűre sütötték.

Tessenek elképzelni, hogy most kitalálták azok az okos emberek ottan a Parlamentbe, hogy ledózerolják a falumat, mer valami autópályát csinálnak a helyére. No mondták nekem a faluba, hogy menjek má ugyan föl Budapestre, mer úgyse voltam még, meg hátha megesik a szívük mirajtunk, hogyha személyessen is elmondom, hogy anemjóját. Hát aztán pont ott voltam, mikor jött a Liza és elmondta nekem, hogyha mostan csatlakozok ebbe a pártba, akkor meg lehet menteni Tompát. Nahát én meg csatlakoztam, azt mondták, hogy tag vagyok. Meg kell írni majd nekem is ezt a bloggot vagy mit, mer mindenki írja ám nálunk, pörög az ujjuk, de hát azér én még nem tudok olyan gyorsan írni.

Most van itt ez lakás, ahol mi lakunk, de én azt hittem, hogy majd akkor a Parlamentbe fogunk költözni, de most mondta az Iván, hogy a rendes politikusok se ott laknak. Jó itt nagyon a kedvem, mer sok ember van, de ezek nagyvárosiak úgy fennhordják az orrukat, mer köszönök, aztán egyikse köszön vissza, meg kérdeztem a Samut, hogy ugyan mi a neve a szomszédnak, de nem tudta, hát mi az, hogy itt nem  tudják ki lakik szembe, meg nem köszön senki. Na meg annyi autó van, meg mindenféle járművek, meg lámpák, sehol egy erdő, vagy legalább egy virágoskert. Büdös is van. Na mindegy, azér szeretek itt lenni, bár hiányoznak az édes szüleim, küldtem nekik képeslapot.

Szeretek velük lakni, bár ezek is olyan furcsák. Gyuri mindig kinevet, ha nem tudok valamit, de hát én tényleg csak a tv-be láttam eddig ilyen midenféléket.

Na majd megint írok!

Viszont látásra!

Bori

4 komment
 1. zzsofika, 2010. április 5. 10:11

  “anemjóját” :D

 2. ria, 2010. április 5. 13:47

  Ez nagyon jópofa bemutatkozás, olyanokat nevettem rajta,hogy csak na.Gratulálok,csak igy tovább egy TOMPAI rajongó!!!!!!!!!

 3. Hohnzollern, 2010. április 6. 15:22

  édesanyám, Neked kéne osztani a városiakat, ne hagyd magad, neked még legalább a helyén a szíved. Bár a tyúkgyilkosság után már nem vagyok benne biztos.

 4. Edó, 2010. április 18. 09:03

  A falusi kislány Pesten=)
  Édesem nagyon, nagyon jó olvasni ezeket a sorokat=)
  várom a többit

Mit mondasz?
TW-újság
Mit blogolnak?