Ajtóstul

Az online sorozat

 

ketto percem van irni, itt ennyit engednek meg. meg csak ekezetes klaviatura sincsen, a kenyelemrol meg mar ne is beszeljunk… ha barki ismetlem barki!!! tudja, hogy ki kopott be es ki miatt kell itt rohadnom, az azonnal vegye fol velem a kapcsolatot!!! nem eloszor vagyok itt, de ezt nem lehet megszokni. a cellaban hideg van, a regi baratok mar vagy megdoglottek, vagy kint vannak. nem sokaig birom mar itt, segitsetek!!! meghalalom. busasan.

8 komment
 1. SD, 2010. május 15. 21:37

  “vagy megdoglottek,vagy *kinnt vannak”.

  Ezt javítsd ki.és akkor nyugi,mert bulira kihozlak.

  pisz

 2. zsekrum, 2010. május 15. 21:39

  en kijuttatlak fonok. szerezd meg a pontos GPS adatokat a helyrol, ahol vagy. megnezem, milyen terep, aztan beszelhetunk a jutalomrol

  zs

 3. zsekrum, 2010. május 15. 21:42

  SD beepitett zsernyak, es meg be is magyarazna, hogy tevesen irsz helyesen. gyorsan kinyomoztam, ki kopott. infok majd megegyezes utan.

  zs

  ps: ne ulj fel a teglaknak, rad utaznak

 4. gyuri, 2010. május 16. 08:24

  zsekrum! itt gyuri. megint engedtek irni. figyelj, gyors leszek: a halaszle otthonaban csillagok kozott repdesem. vetted?
  irhatod mit kersz cserebe! ha a bulira kijuttatsz, ott oda is adom… mennem kell.

 5. zsekrum, 2010. május 18. 17:23

  na gyuri. figyelj, mert csak egyszer van idom leirni! el van rendezve minden, kenopenzek kifizetve, majd meg utolag kapnak zset (legalabbis igy tudjak az erintettek). egy nagy colos or fog odamenni hozzad a kozeljovoben, es egy papirdarabon atadja a pontos reszleteket. vekony papiron lesz, hogy konnyen megemeszthesd miutan betanultad a tervet.
  a szamitogepes nyilvantartasokbol majd torolteted magad. gondolom erre megvannak a megfelelo szakembereid. a papiralapu nyilvantartas a bortonben mar lezsirozva.

  most jojjon, amit kerek: megbizhato kontaktot a nasa-hoz, a cia-hez es, ami a legfontosabb, a haribo-hoz. amint jelzed, hogy oke, inditom a folyamatot.

  ovatosan hajolgass:
  zs

 6. gyuri, 2010. május 18. 20:20

  udv zs!
  mindent vettem, a dolog ertheto. induljon a folyamat, a kontaktok kozul csak a cia-s lesz huzos, a tobbi megvan. utobbi is el lesz intezve, ne aggodj. siess, kozeleg a 22.
  orok halam,
  gyorgy

 7. zsekrum, 2010. május 19. 14:50

  elindult. kello emberek riasztva, innentol az en reszem lerendezve. sok sikert, es imadkozz, hogy senkinek ne jarjon el megegyszer a szaja, olyan csunya dolog a nyelvkivagdosas.
  a patkanyodrol is megvannak mar infok, de meg varok a megerositesre.

  zs

  ps: papir alapu bizonyitekokat mar nalam vannak. atadom, amint megkaptam a kontaktokat.

 8. gyuri, 2010. május 22. 12:26

  zsekrum!
  sikerült. kijutottam. a bulin átveheted a jutalmad…
  györgy

Mit mondasz?
TW-újság
Mit blogolnak?