Ajtóstul

Az online sorozat

 

Egyre parább a helyzet itthon.

Egyrészt felmondtam a pizzafutár szolgálatnál, ami persze nem olyan nagy szám,tekintve, hogy két napot dolgoztam ott. De most így megint melót kell keresni. Nincs hozzá kedv. Mondjuk minden szar meló jobb annál, mintha visszamennék az egyetemre. Szegény szüleim, folyamatosan hívogatnak, hogy lassan vissza kéne már menni. Biztos, hogy nem.

Viszont ami ennél sokkal nagyobb para: az Iván megint talált magának valami elmebeteget. De ez a csaj sokkal durvább, mint eddig bárki. Komplett idióta. Beállít hozzánk, hogy alapítsunk pártot. Mi van? Pártot? Jó, oké azt kamuztuk neki, hogy politikusok vagyunk. De ez még nem jogosít fel senkit arra, hogy ezt tegye velem. De ez a hülye Iván meg teljesen odavan érte! Én meg ugye, mint egy idióta száncsópánzá, tologatom el a székeket meg az asztalokat az útjából, nehogy fejre essen a nagy repkedésben. Hát, meglátjuk, mi lesz ebből. Semmi jót nem ígérek.

2 komment
  1. Heather, 2016. február 18. 08:29

    Ke1osz ide vagy oda, a csiga tf6ke9letes lett!!!Nagyon kreatedv vagy!2 csige1s f6tlet. -Egy bare1tnőm keltte9szte1bf3l csine1lt egy f3rie1si kakf3scsige1t, a csiga kf6zepe9n sze9lesebb te9sztaszalagbf3l, ale1kanyaredtotta a teste9t, e9s kisfctf6tte, fotf3m is van rf3la…-Ikee1ban van most egy fak kiszfarf3formake9szlet! Benne egy csiga is! (meg szarvas, rf3ka, maci, sfcn)

  2. VeifadO, 2023. január 26. 23:20

    clomid ovulation calculator The CG induced decrease in ESRA and ESRB expression was mimicked by 8 bromo cAMP and forskolin treatment

Mit mondasz?
TW-újság
Mit blogolnak?