Ajtóstul

Az online sorozat

 

Szevasztok!

Hát az Ivánnal elhatároztuk, hogy elkezdünk blogolni. Ja, hogy Iván!

Szóval Iván a barátom, asszem talán a legjobb. Kicsit fura srác, nem nagyon lehet tudni, éppen mikor jön rá valami roham, és kezd el mindenféle idióta dolgot csinálni. Mondjuk ezek elég viccesek. Jaj, meg ő ilyen nagy hősszerelmes. Csak az a fajta, aki 53 kilóméterről hős, közelebbről csak szimplán szerelmes. Azt viszont mindig. Talál valami fura csajt, és teljesen megmagyarázhatatlan okokból beleszeret. Nemtom, ő ebben hisz. Én asszem ennél jóval egyszerűbb vagyok. De az talán mindennél többet mond Ivánról, hogy meséket ír. De nem ilyen normális mesét, normális gyerekeknek. Én nem tudom, ki az a szülő, aki az ő meséit megveszi, mindenesetre a Piroska meg a farkas meg az összes Hamupipő és Hófehérke együtt lemehetnek a bányába a törpékkel az Iván szereplői mellett. Majd lehet, hogy beidézek tőle pár fejezetet.

Most költöztünk új albérletbe, elég izgi. Csak kábé semmi cuccunk nincs, így most elég csozén néz még ki a lakás. Tényleg, ha bárkinek, aki olvassa a blogomat, vannak cuccai, amit hozzánk vágna, szóljon, nagyon elkelne pár bútordarab meg miegymás.

Na nem akarok túl hosszan beszélni, egyébként sincs valami nagy stílusom. Az Iván blogját biztos többen fogják olvasni, mint az enyémet. Sebaj. Na majd akkor jelentkezem nemsokára.

Szevasztok!

2 komment
  1. bGxLHpYnzB, 2023. január 17. 01:19

    JcPknQzwHI

  2. JXFfeLhEtGVbjO, 2023. január 25. 00:14

    YZdAnePtyglDTMN

Mit mondasz?
TW-újság
Mit blogolnak?