Ajtóstul

Az online sorozat

 

Nincs csajom. Rendben van, nem is mindig kell az. Így most lehet nyugodtan csajozni. Na jó, de mi van, ha a csajoknak senki nem szólt arról, hogy velem kell összejönniük?

Pedig nem is vagyok csúnya. Oké, hát lehet, hogy nem vagyok egy Banderas vagy egy Johnny Depp, de azért nem rólam mintázták Quasimodót. De valahogy a nőknek mindig más kell. Ki kéne fejleszteni valami technikát, ami működik ilyen szituációkban. Mi (az Ivánnal) próbálkoztunk már mindenfélével, de mindig pályát tévesztenek a dolgok, és szökőévente egyszer sikerül valakit becserkészni.

Így viszont akár lehetne is barátnőm. Csak mindig, amikor van, azt hiszem, hogy “na most a világ összes jó nője velem akar összejönni, én meg itt lekötöm magam”. Akkor most a  szemem rossz, vagy tényleg az egész nőuniverzum összeesküdött ellenem?

Félreértés ne essék, szó nincs róla, hogy lenne valami kilátásban, csak most kicsit elfilózgattam ezen a dolgon. De asszem nem jutottam előrébb. De akkor meg minek írtam le most ezt? Nemtom. Mindegy. Ha már leírtam, nem törlöm ki.

Egy komment
  1. MrRock&Roll, 2010. április 3. 09:42

    Samukám!

    Most mit mondjak?
    Van megoldás!

    Nézd meg a blogomat! ;)

Mit mondasz?
TW-újság
Mit blogolnak?